Ο Elon Musk είναι ο πιο δραστήριος άνθρωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Twitter και όπως έγραψε, το Model 3 δεν θα έχει έναν παραδοσιακό πίνακα οργάνων, ούτε κάποιο προηγμένο Head-Up Display. Η μόνη οθόνη που θα συναντάμε στο εσωτερικό του entry-level μοντέλου της Tesla, θα είναι η κεντρική οθόνη αφής 15″.

Το “σπαρτιάτικο” εσωτερικό του Model 3 είναι το κλειδί που η Tesla κατάφερε και τιμολόγησε το entry-level αυτοκίνητό της, με μόλις 35.000 δολάρια, καταφέροντας σχεδόν 400.000 προ-παραγγελίες. Αναλυτές της αγοράς λένε πως το Tesla Model 3 φέρει αρκετή υψηλή τεχνολογία για τα 35.000 δολάρια που έχει κοστολογηθεί, και έτσι είναι σημαντικό η Tesla να έχει κάνει έξυπνα τρικ για την εξοικονόμηση χρημάτων.

Βλέπεις το λιτό εσωτερικό του Tesla Model 3 αποτελείται μόνο από ένα τιμόνι και μια οθόνη 15″, μη έχοντας παραδοσιακούς αεραγωγούς, αλλά “σχισμές” στο ταμπλό για την διοχέτευση του αέρα στη καμπίνα, με τους αναλυτές να τονίζουν πως οι επιλογές αυτές εξοικονομούν στην Tesla χρόνο και χρήμα, τόσο από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, όσο και από τη διαδικασία παραγωγής.