6 σπάνιες Corvette σε δημοπρασία

Σχετικά άρθρα

Ο οίκος Barrett-Jackson στο Palm Beach της Φλόριντα στις 6 του μηνός θα βγάλει στο σφυρί έξι σπάνιες Corvette 7η γενιάς, με όλες να ανήκουν στην GM. Και οι έξι έχουν να μας πούνε από μια ξεχωριστή ιστορία, με την μπορντό Z06 να έχει αριθμό πλαισίου 001. Είναι η πρώτη Corvette Z06 7ης γενιάς που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής και διαθέτει μοναδικές ζάντες και καφέ δερμάτινες επενδύσεις.

Η δεύτερη Z06 που κατασκευάστηκε είναι βαμμένη σε κίτρινο χρώμα, φέρει μαύρες ζάντες με κίτρινες λεπτομέρειες και η GM την παρουσίασε τον Απρίλιο του 2015 στην πίστα της Laguna Seca, ενώ την ίδια χρονιά την πήγε σε ακόμη πέντε event, όπως το Woodward Avenue Dream Cruise. Η ασημί (Shark Gray Metallic) Z05 έχει αριθμό πλαισίου 005 και είχε παρουσιαστεί στο Road Atlanta.

Η τέταρτη Ζ06 που θα δημοπρατηθεί είναι με αριθμό πλαισίου 010 και είναι βαμμένη σε Torch Red μεταλλικό χρώμα, έχει μαύρες ζάντες με κόκκινες λεπτομέρειες, με την GM να την είχε παρουσιάσει κατά το Indianapolis Grand Prix του 2016, αλλά και κατά το The Detroit Belle Isle Grand Prix τον Ιούνιο του 2016. Η πέμπτη Z06 είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, έχει αριθμό πλαισίου 016 και ήταν ένα από τα αυτοκίνητα του Ron Fellows Driving School.

Τέλος υπάρχει και μια απ0λή Corvette C7, σε ασημί χρώμα, με αριθμό πλαισίου 004, με την GM να την παρουσιάζει στο περιθώριο του Brickyard 400 το 2015 και του Rolex 24 το 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα