Spy Video: Η νέα Porsche 911 στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Porsche συνεχίζει δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της 911 και ένα μουλάρι πιάστηκε να γυρνά στο Nurburgring. Σύμφωνα με πληροφορίες νέα 911 και το νέο Audi R8 θα μοιράζονται τεχνολογίες, με την 911 να διατηρεί τον κινητήρα στο πίσω μέρος, με το R8 να παραμένει ένα κεντρομήχανο supercar, με τα δύο αυτοκίνητα να μοιράζονται την ίδια αρχιτεκτονική στο μπροστά μέρος, αλλά και το ίδιο σύστημα διεύθυνσης, μειώνοντας έτσι το κόστος ανάπτυξης και κατασκευής των δύο μοντέλων.

Η νέα 911 (992) θα παρουσιαστεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2018, με την Porsche να θέλει να διατηρήσει τον κινητήρα στο πίσω μέρος, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τα μικρά πίσω καθίσματα, ώστε να διαφέρει από τους αντιπάλους της. Η νέα γενιά της 911 θα αυξηθεί σε πλάτος, ιδιαίτερα στο μπροστινό μέρος, με την κίνηση να περνά είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς.

Κίνηση θα παίρνει από turbo εξακύλινδρους κινητήρες, εκτός από τις κορυφαίες εκδόσεις (GT3, GT3 RS) οι οποίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται με ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Επίσης για πρώτη φορά θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ. Τέλος, οι τελευταίες φήμες λένε ότι προσφέρεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...