Ο Bernie Ecclestone ίσως εξαγοράσει το Ιντερλάγκος

Σχετικά άρθρα

Ο Bernie Ecclestone μπορεί να αποτελεί πλέον παρελθόν από την διοίκηση της Formula 1, κατέχοντας τον ρόλο του “επίτιμου προέδρου”, αλλά σύμφωνα με το Motorsport, ο γεροBernie σκέφτεται να εξαγοράσει την πίστα του Ιντερλάγκος.

Η πόλη του Σάο Πάολο σχεδιάζει να πουλήσει την πίστα λόγω της οικονομικής κρίσης, προκειμένου να βάλει ορισμένα χρήματα στα ταμεία της, με τον Ecclestone να έχει ήδη συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Joao Doria αλλά και τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την προώθηση του βραζιλιάνικου GP Tamas Rohonyi, προκειμένου να συζητήσουν τη πιθανότητα εξαγοράς της πίστας από τον Βρετανό. Οι αναβαθμίσεις στην πίστα δεν προχωρούν με τον ρυθμό που έχουν προγραμματιστεί λόγω οικονομικών προβλημάτων, με τον Doria να επιθυμεί να παρατείνει την σύμβαση της πίστας μέχρι το 2030.

Να σημειωθεί πως κάθε πρόταση εξαγοράς της πίστας του Ιντερλάγκος απαιτεί την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...