Νέο Audi A3 το 2019

Σχετικά άρθρα

Έναν χρόνο πριν, η Audi είχε παρουσιάσει την ανανεωμένη γενιά του A3, με την γερμανική εταιρία να έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες ανάπτυξης της επόμενης γενιάς του μοντέλου που ήδη μετρά 20 χρόνια στην αγορά.

Το μοντέλο φημολογείται πως θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2018, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν εντός του 2019. Ο σχεδιασμός του θα είναι εξελικτικός, θα δανείζεται στοιχεία από το A4 και εκτός από hatchback, sedan και cabriolet, θα προσφέρεται επίσης και σε coupe έκδοση, που θα έχει κεκλιμένη γραμμή οροφής, όπως επίσης διαφορετικούς προφυλακτήρες και ξεχωριστά φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό θα συναντάμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων την Audi όπως και αρκετές ακόμη σύγχρονες τεχνολογίες, βλέπε ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων, WiFi hotspot και ορισμένες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης.

Η νέα γενιά του A3 θα κατασκευάζεται πάνω στην αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας MQB, την ίδια που θα χρησιμοποιεί και το νέο Volkswagen Golf. Η νέα πλατφόρμα θα μεγαλώσει σε μέγεθος, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες, με το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου να μειώνεται σε σχέση με το μοντέλο που βρίσκεται σήμερα στην αγορά.

Κίνηση θα παίρνει από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα DSG κιβώτια ταχυτήτων. Φυσικά και θα συνεχίσει να προσφέρονται οι εκδόσεις S3 και RS3. Επίσης θα υπάρχει plug-in υβριδική έκδοση, ενώ ενδεχομένως να προσφέρεται και σε μια αμιγώς ηλεκτρική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα