Η Chery στην έκθεση της Σαγκάη παρουσίασε στο κοινό το Tiggo Sport Coupe Concept. Ο σχεδιασμός του πρωτότυπου είναι επιθετικός έχοντας LED φωτιστικά σώματα, με τα μπροστά να ενώνονται από την μια άκρη στην άλλη, μιας και υπάρχει μια LED ταινία στη γρίλια.

Η ίδια τακτική ακολουθείται και στα πίσω LED φωτιστικά σώματα, με το μοντέλο να μην έχει μεσαίες κολόνες, με τις πίσω πόρτες να ανοίγουν ανάποδα, ενώ αντί για πλαϊνούς καθρέπτες έχει κάμερες.

Το εσωτερικό του είναι πολυτελές, μπορεί να μεταφέρει τέσσερις ενήλικες, έχει δύο ψηφιακές οθόνες και γυάλινη οροφή. Διαθέτει ορισμένα συστήματα αυτόνομης οδήγησης, με την εταιρία να δηλώνει πως ο οδηγός, όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε αυτόνομη λειτουργία, να μπορεί να χρησιμοποιήσει το τιμόνι του αυτοκινήτου, προκειμένου να παίζει βιντεοπαιχνίδια.

To πρωτότυπο δείχνει το πως θα μοιάζει ένα μελλοντικό SUV της εταιρίας που θα τοποθετηθεί πάνω από το Tiggo 7. Το μοντέλο παραγωγής θα ονομαστεί Tiggo 8 και θα έχει αντιπάλους τα Changan CS95, Haval H7 και Trumpchi GS7.