O Pininfarina και η Hybrid Kinetic παρουσίασαν τα K550 και K750

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο μήνα στην έκθεση της Γενεύης η Pininfarina παρουσίασε το H600 Concept που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Hybrid Kinetic Group και θα περάσει στη παραγωγή το 2020. Τώρα, στην έκθεση της Σαγκάη οι δύο εταιρίες παρουσίασαν δύο πρωτότυπα SUVs, το πενταθέσιο K550 και εξαθέσιο K750.

Και τα δύο παίρνουν κίνηση από ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που αναπτύχθηκε από την Hybrid Kinetic Group και αποδίδει περισσότερα από 816 άλογα και αυτονομία 1.000 χλμ με μια φόρτιση.

Μάλιστα ο Pininfarina αναφέρει πως δεν τίθεται θέμα αυτονομίας, μιας και το H600 χρησιμοποιεί μια μικροτουρμπίνα αέρα και μια “super μπαταρία” που αναλαμβάνει να φορτίσει την μπαταρία οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με την εταιρία να λέει πως ο κινητήρας μπορεί να λειτουργεί για 10.000 ώρες πριν χρειαστεί service (ισοδυναμεί σε 750.000 χλμ!), έχοντας αναμενόμενη διάρκεια ζωής 50.000 ώρες λειτουργίας. Τα πρωτότυπα SUVs θα περάσουν και αυτά στην αγορά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Nio και CATL συνεργάζονται για μπαταρίες με μεγαλύτερο κύκλο ζωής

Η Nio ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την CATL για την ανάπτυξη μπαταριών μεγαλύτερης διάρκειας ζωής ως μέρος των προσπαθειών τους για μείωση του...
Autoblog.gr