Η Uber θέλει να βγάλει στην αγορά ιπτάμενα ταξί το 2020

Σχετικά άρθρα

Η Uber παρουσίασε σήμερα τα μελλοντικά της πλάνα, στο Elevate conference, όπου ευελπιστεί μέχρι το 2020 να έχει έτοιμα τα ιπτάμενα ταξί στην προαναφερθείσα πόλη, καθώς και στο Dubai.

H αμερικάνικη εταιρία υπηρεσιών μετακίνησης συνεργάζεται με την Hilwood Properties, ώστε να σχεδιάσουν κατάλληλα τα ιπτάμενα ταξί, τα οποία τα ονομάζουν “vertiports”. Η Uber έχει συνεργαστεί με πέντε διαφορετικούς κατασκευαστές, όπως η Bell Helicopters και η Embraer, για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των συγκεκριμένων μεταφορικών μέσων, τα οποία θα απογειώνονται και προσγειώνονται κάθετα, με την κατασκευή τους να γίνεται από ελαφριά υλικά, ενώ θα κινούνται με ηλεκτρισμό.

Σύμφωνα με την εταιρία η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι σχετικά προσιτή, καθώς ο CPO, Jeff Holden, δήλωσε ότι το κόστος θα είναι μικρότερο από 1.32 δολάρια ανά μίλι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...