H Seat δοκιμάζει το Ateca Cupra στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Από την στιγμή που έχουν διαρρεύσει εδώ και έξι μήνες φωτογραφίες του Ateca Cupra στις εγκαταστάσεις της ισπανικής εταιρίας στη Βαρκελώνη, η Seat δεν ασχολήθηκε να το καμουφλάρει στις τελευταίες δοκιμές του μοντέλου στο Nurburgring.

Το ισπανικό SUV διαθέτει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, μεγάλες ζάντες, φρένα της Brembo, αεροτομή και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων. Αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο έτος, και μηχανικά κινείται από τον υπερτροφοδοτούμενο, 2-λιτρο κινητήρας του Leon Cupra, που θα αποδίδει 300 άλογα.

Φυσικά, η δύναμη θα περνά στον δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς ενώ λέγεται ότι το Ateca Cupra θα διαθέτει και ένα “Cupra” mode που θα προσαρμόζει τη λειτουργία των ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, την απόκριση του γκαζιού, το βάρος του τιμονιού, τον ήχο της εξάτμισης και τα ηλεκτρονικά του συστήματος τετρακίνησης. Τέλος, στο εσωτερικό αναμένουμε αλουμινένια πεντάλ, κοφτό τιμόνι και κόκκινες λεπτομέρειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch...