Στην ανάκληση 132 Opel Astra K MY2016 προχωρά η ελληνική αντιπροσωπεία, μιας και σύμφωνα με έρευνες που διεξήγαγε η Opel, συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι έδειξαν αδυναμία λογισμικού, με πιθανή συνέπεια ο κωδικός ελέγχου εγκυρότητας (ΚΒΔΕ P0128) για τη θερμοκρασία ψυκτικού υγρού του κινητήρα (ECT) να μπλοκάρει διάφορες λυχνίες MIL και να έχει ως αποτέλεσμα οι εκπομπές να υπερβούν το όριο OBD.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για βλάβες ή ατυχήματα που να σχετίζονται με την παραπάνω διορθωτική ενέργεια. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή, καθώς και με τηλεφωνική επικοινωνία, για τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 211 211 1543.

 • evoluzione

  Eγω θα προτεινα ανακληση λειτουργιας της Opel στην Ελλαδα.
  Ξερω ξερω ειμαι ειρωνας αλλα αγαπητοι ας μας πει καποιος θαυμαστης των Turkmobil τι αξιολογο ή εστω διαφορετικο εχει παρουσιασει η εταιρεια τα τελευταια 20 χρονια στο επιβατικο κοινο.
  Επισης προτεινω ολικη σε μπαριερες και αλλαγη εταιρειας σε ολους τους ιδιοκτητες!

  • Κώστας

   το ματι σου το αλοιθωρο…

  • evoluzione

   μιαουυυυυ!

  • evoluzione

   Παντως η ατακα της γιαγιας “Πηρε ο γιος μου ενα Opel σα Mercedes ” παραμενει “all time classic” σε φαση που πας για ποιο λογο και εχει νοημα η ζωη σου;

 • Petros

  ενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα της κατηγοριας του, σαν συνολο ισως να
  ειναι η καλυτερη αγορα, δεν κερδισε αλλωστε τυχαια τον τιτλο αυτοκινητου
  της χρονιας 2016 και επισης δεν ειναι τυχαιο που οι πωλησεις του πηγαινουν
  πολυ καλα, ισως να εκανε και τις καλυτερες πωλησεις στην κατηγορια του
  αν η opel ειχε καλυτερο marketing.