Ο Antonio Banderas θα ενσαρκώσει τον Ferruccio Lamborghini, ο Alec Baldwin τον Enzo Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ο Antonio Banderas είναι ο άνθρωπος που θα ενσαρκώσει τον Ferruccio Lamborghini στη ταινία που ετοιμάζεται από το 2015. Η ανάπτυξη της ξεκίνησε όταν οι Andra Lervolino και Monika Bacardi του Ambi Group κατάφεραν να αγοράσουν τα δικαιώματα του βιβλίου του Torino Lamborghini, γιο του Ferrucio, “Ferruccio Lamborghini, la storia ufficiale – Η επίσημη ιστορία του Ferruccio Lamborghni”. Η Ambi Distribution, η οποία διαχειρίζεται τη διανομή και τις πωλήσεις του Ambi Group παγκοσμίως, θα παρουσιάσει το τελικό προϊόν στους καταναλωτές κατά το Φεστιβάλ των Καννών.

Η ταινία θα ακολουθήσει την καριέρα του Lamborghini ξεκινώντας από το διάστημα που εργαζόταν ως κατασκευαστής ανελκυστήρων, σε δημιουργό πολεμικών οχημάτων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στη συνέχεια ως σχεδιαστή των αυτοκινήτων Lamborghini το 1963, τα οποία αναδείχτηκαν κορυφαία στον τομέα των σπορ αυτοκινήτων. Ο Lamborghini πούλησε τα δικαιώματα των αυτοκινήτων του προς το τέλος της δεκαετίας του ’90 και απεβίωσε το 1993.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν κυρίως στην Ιταλία αλλά και σε άλλες περιοχές στον υπόλοιπο κόσμο. Ο ανεπίσημος τίτλος της ταινίας είναι “Lamborghini – The Legend”. Την σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Michael Radford (“Ο Έμπορος της Βενετίας”, “Ανάμεσα σε 2 Κόσμους”) ενώ στο σενάριο θα συναντήσουμε τον Bobby Moresco, γνωστό από τις ταινίες “Million Dollar Baby” και “Crash”.

Όπως είπε ο Torino Lamborghini:

Το βιβλίο μου, ‘Ferruccio Lamborghini, la storia ufficiale’, είναι το μοναδικό κείμενο που αποδίδει τον πρέποντα σεβασμό προς την πραγματική ζωή του πατέρα μου, παρά τους αναρίθμητους θρύλους και τις ανέκδοτες ιστορίες που έχουν γραφτεί από άλλα άτομα που αποζητούν μία στιγμή δημοσιότητας. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ταινία μπορεί να μεταφέρει με εικόνες και λόγια την μεγάλη ανθρωπιά του Ferrucio και να μεταδώσει σε θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο την προσωπικότητα του πατέρα μου, ενός ανθρώπου γεμάτο από ενέργεια, χάρισμα και πάθος.

Ο Alec Baldwin θα παίξει τον ρόλο Enzo Ferrari στη ταινία του Ferruccio Lamborghini, ενώ να θυμίσω πως σκαριά βρίσκεται και μια ταινία για την ζωή του Enzo Ferrari με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman.

ΠηγήVariety

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα