Παραπληγικός driftάρει με ένα Nissan Skyline GT-R R32 500 ίππων

Σχετικά άρθρα

Το να είσαι καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, δεν είναι κάτι που το επιλέγει κάποιος, αλλά το “αποτέλεσμα” κάποιου ατυχήματος. Δύσκολο, πολύ δύσκολο που δεν μπορώ να γνωρίζω πως νοιώθουν τα άτομα αυτά. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν κάποιοι με κινητικά προβλήματα, που θέλουν να σπάσουν τους κανόνες, και κάποιοι μας έχουν απασχολήσει κι εμάς, διότι ασχολούνται με την αυτοκίνηση όπως ελάχιστοι από εμάς.

Τον Rob Parson πιθανότατα δεν τον γνωρίζεις, αλλά αξίζει την προσοχή σου. Είναι παραπληγικός, συνεπώς δεν μπορεί να οδηγήσει όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Το πάθος του, όμως, και η αγάπη για τα αυτοκίνητα τον έφεραν μέσα σε ένα Nissan Skyline GT-R R32, που έχει τροποποιηθεί και αποδίδει 500 άλογα. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο δεν έχει τις τροποποιήσεις που φαντάζεσαι, αφού το δεξί του πόδι είναι δεμένο στο γκάζι και ουσιαστικά το πιέζει με το χέρι του, γυρνώντας το τιμόνι με το αριστερό χέρι.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...