Το να είσαι καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, δεν είναι κάτι που το επιλέγει κάποιος, αλλά το “αποτέλεσμα” κάποιου ατυχήματος. Δύσκολο, πολύ δύσκολο που δεν μπορώ να γνωρίζω πως νοιώθουν τα άτομα αυτά. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν κάποιοι με κινητικά προβλήματα, που θέλουν να σπάσουν τους κανόνες, και κάποιοι μας έχουν απασχολήσει κι εμάς, διότι ασχολούνται με την αυτοκίνηση όπως ελάχιστοι από εμάς.

Τον Rob Parson πιθανότατα δεν τον γνωρίζεις, αλλά αξίζει την προσοχή σου. Είναι παραπληγικός, συνεπώς δεν μπορεί να οδηγήσει όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Το πάθος του, όμως, και η αγάπη για τα αυτοκίνητα τον έφεραν μέσα σε ένα Nissan Skyline GT-R R32, που έχει τροποποιηθεί και αποδίδει 500 άλογα. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο δεν έχει τις τροποποιήσεις που φαντάζεσαι, αφού το δεξί του πόδι είναι δεμένο στο γκάζι και ουσιαστικά το πιέζει με το χέρι του, γυρνώντας το τιμόνι με το αριστερό χέρι.

 • MIchael K

  Πάντα άξιος ρε φίλε…

 • SAMURAI-66

  Η ζωη τελειωνει μονο οταν εσυ το αποφασισεις κατι που ειναι ευτυχως εξω απο την νοοτροπια του νεαρου και μπραβο του που αντιμετωπιζει με θαρρος την καθημερινοτητα και κανει πραγματικοτητα τους ποθους του!!

 • evoluzione

  Μαγκες το παραλυτος ειναι λιγο σκληρο.Παραπληγικος αμεα εστω……

  • evoluzione

   παραλυτος ειμαι εγω που δεν μπορω να ντριφταρω γιατι κολωνω χωρις λαστιχα και φρενα!