Σκληρό ατύχημα στο NASCAR

Σχετικά άρθρα

Στον αγώνα Go Bowling 400 του NASCAR στην πόλη του Κάνσας, ο Aric Almirola γλύτωσε από θαύμα καθώς εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο όχημά του, όταν ενεπλάκη σε ατύχημα στον 200ο από τους 267 γύρους του αγώνα.

Το ατύχημα ξεκίνησε όταν το αυτοκίνητο της Danica Patrick έπεσε πάνω στο αγωνιστικό του Joey Logano με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά. Ο Almirola δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε πάνω στα δύο αυτοκίνητα, με τους δύο πρώτους οδηγούς να βγαίνουν από τα αγωνιστικά τους, με τον Almirola να εγκλωβίζεται μέσα στο αυτοκίνητό του, με τους ανθρώπους της πίστας να σβήνουν την φωτιά και να απεγκλωβίζουν τον οδηγό.

Ο Almirola μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κάνσας, όπου και διαπιστώθηκε πως υπέστη συμπιεστικό κάταγμα σε έναν σπόνδυλο. Ο Almirola έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του στο Mooresville της Νότιας Καρολίνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...