Συνεργασία Waymo και Lyft στα αυτόνομα αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Η Waymo, η εταιρεία αυτόνομης μετακίνησης της Alphabet, της μητρικής εταιρείας της Google, και η Lyft ο μεγάλος ανταγωνιστής της Uber παγκοσμίως ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν προκειμένου να έρθει η αυτόνομη οδήγηση στο ευρύ κοινό με πιλοτικά σχέδια.

Σύμφωνα με την Waymo, η συνεργασία αυτή θα φέρει πιο κοντά την αυτόνομη οδήγηση στην καθημερινότητά μας σε πολλά μέρη. Η Lyft σημειώνει ότι η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της Waymo είναι η καλύτερη της αγοράς και μαζί θα βελτιώσουν και θα εμπλουτίσουν τις οδηγική μας συνήθειες.

Οι συνεργασίες και οι εξαγορές στη βιομηχανία της τεχνολογίας και της αυτοκίνησης είναι πολλές και συνεχείς. Η General Motors είναι ένας μεγάλος επενδυτής στην Lyft και σχεδιάζουν από κοινού να αναπτύξουν ένα στόλο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στους δρόμους των ΗΠΑ, μέσω της Cruise Automation, την οποία εξαγόρασε η GM πριν ένα έτος. Η Waymo συνεργάζεται ήδη με την Fiat – Crysler και πρόκειται να συνεργαστεί και με την Honda.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...