Το μεγαλύτερο μηχάνημα αυτόματης πώλησης supercars!

Σχετικά άρθρα

Ξέχασε τα αναψυκτικά και τα πατατάκια. Στη Σιγκαπούρη οι αυτόματοι πωλητές πουλάνε μέχρι και πολυτελή αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων Bentley, Ferrari, McLaren και Lamborghini.

https://youtu.be/0OBciQhVu24

Πρόκειται για μια ιδέα της Autobahn Motors, μιας εταιρίας που πουλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που πρόσφατα εγκαινίασε έναν φουτουριστικό εκθεσιακό χώρο 15 ορόφων που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 60 αυτοκίνητα. Οι πελάτες στο ισόγειο, μέσω μιας οθόνης αφής, επιλέγουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν να δουν και στη συνέχεια αυτό έρχεται στο ισόγειο αυτόματα, μέσα σε 1-2 λεπτά χάρη σε ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας δηλώνει πως ο συγκεκριμένος τρόπος πώλησης των αυτοκινήτων κάνει την Autobahn Motors να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Εντυπωσιακό το λιγότερο που μπορώ να γράψω εγώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...