Το Ισλαμικό Κράτος αποτελεί την πιο σκληρή κι επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Η δράση των ακραίων αυτών Ισλαμιστών έχει επεκταθεί σε αρκετές χώρες του δυτικού κυρίως κόσμου, με την απειλή να παραμένει όσο μέλη του ISIS ζουν ελεύθεροι και σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημα. Αυτό θα μπορούσε να είναι το Βρετανικό Grand Prix, στις 16 Ιουλίου.

Οι υπεύθυνοι του αγώνα διαβεβαιώνουν ότι θα πάρουν όλα τα μέτρα, προκειμένου να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος. Επιπλέον, θα υπάρχουν ειδικές συσκευές που θα καθιστούν άχρηστα τα drones στην περιοχή γύρω από την πίστα, αφού αυτός είναι ένας πιθανός τρόπος επίθεσης των τρομοκρατών στο πλήθος που θα συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει το Grand Prix.

Πολλοί αστυνομικοί θα κάνουν περιπολίες πριν και μετά τον αγώνα, ενώ οι υπεύθυνοι του Silverstone θα συνεργαστούν και με την Drone Defence, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Κανένας δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί το drone του εκείνο το διάστημα, καθώς θα υπάρχουν συσκευές που θα μπλοκάρουν την «επικοινωνία» μεταξύ του drone και του χειριστή του.

  • μα και να μην γινει χτυπημα…μονο που υπαρχει ο φοβος για χτυπημα……μιλαμε για νικη της τρομοκτρατιας !!!!

  • Anestis Genk

    Drone Defence, ε ρε μπίζνα ο ISIS!

  • Mika

    Oλα τα ειχαμε, αυτο μας ελειπε τωρα…