Καταρχήν καλά διάβασες, το επίθετο της οικογένειας είναι Speed, και αυτό που βλέπεις είναι η συλλογή τους από Mustang. Αναρωτιέσαι πως βρέθηκαν με τόσες; Όλα ξεκινούν από τον εκλιπόντα -μπαμπά- Gilbert Speed και την γυναίκα του, που είχαν 7 παιδιά, και ένα πόνυ για κατοικίδιο.

Μια μέρα, όμως, ο μπαμπάς είπε στα παιδιά ότι από την στιγμή που δεν το καβαλούν θα το πουλήσει. Και σύμφωνα με τον γιο, Daniel Speed, αυτό έκανε, και αγόρασε μια Mustang του 1965. Έπειτα, ο νεότερος εκ των αδερφών Speed, ο Chester, αγόρασε το 1980 μια ίδια Mustang του 1965, για να ακολουθήσουν τα τέσσερα άλλα αδέρφια να αγοράσουν από μια Mustang. Ο Daniel και ο Chester ανακατασκεύασαν τις δικές τους, με τον πρώτο – αεροναυπηγός σήμερα- να ήταν παλιότερα μηχανικός στην εταιρία φορτηγών του πατέρα του, που όπως κατάλαβες ήταν όλα Ford.

Σήμερα το σόι Speed έχει στην κατοχή του εννέα Mustang, οι 7 εκ των οποίων είναι Mach 1, ενώ υπάρχει και μια cabrio του 1973. Προς τιμήν του πατέρα τους λαμβάνουν μέρος σε δύο εκδηλώσεις κάθε χρόνο, οι οποίες αποτελούν ευκαιρία να βρεθούν καθώς μένουν μακριά.