Volkswagen Arteon: Νέος κινητήρας και διαθέσιμο ίσως και σε Shooting Brake

Σχετικά άρθρα

Το Volkswagen Arteon ξεκινά σύντομα τις πωλήσεις του και η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε πως θα προσθέσει στη διαθέσιμη γκάμα των κινητήρων και έναν νέο εξακύλινδρο turbo κινητήρα που θα προσφέρει περισσότερα άλογα από τον V6 3,6-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα των 276 ίππων της εταιρίας.

Η VW παράλληλα σκέφτεται ακόμη το ενδεχόμενο να βγάλει στην αγορά την Shooting Brake έκδοση του Arteon που αρχικά θα προσφέρεται με τον 1.5 TSI κινητήρα των 150 ίππων, τον 2.0 TSI απόδοσης 190 και 280 ίππων και με τον 2.0 TDI απόδοσης 150, 190 και 240 ίππων.

Ο 1.5 TSI και ο 2.0 TDI των 190 ίππων συνδυάζονται στον βασικό εξοπλισμό με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με όλους τους υπόλοιπους να προσφέρονται μόνο με αυτόματο επτατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...