Spy Photos: To νέο VW Touareg πρακτικά χωρίς καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

Με την παρουσίαση του νέου Touareg να απέχει λιγότερο από 3 μήνες, καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, η γερμανική εταιρία πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης του μεγάλου SUV της. Γι’αυτό το λόγο το πρωτότυπο που βλέπεις δεν φοράει πρακτικά καθόλου καμουφλάζ, αναδεικνύοντας τον σχεδιασμό του.

Αυτός δανείζεται αρκετά στοιχεία από το T-Prime Concept GTE, που είδαμε τον Απρίλιο του 2016 στην έκθεση του Πεκίνο, με το αυτοκίνητο να βασίζεται στην MLB Evo πλατφόρμα που ήδη χρησιμοποιεί το Audi Q7 και η Bentley Bentayga. Αυτό σημαίνει ότι ενώ θα είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του, θα είναι ελαφρύτερο, πέφτοντας κάτω από τους δύο τόνους.

Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα ημέρας C σχεδιασμού και στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12″, με την καμπυλωτή οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι 15″. Όσον αφορά στους κινητήρες θα υπάρχουν σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα προσφέρονται τόσο ένας ολοκαίνουριος πετρελαιοκινητήρας με 300 άλογα, όσο και ένας V6 βενζινοκινητήρας με περίπου 330 άλογα. Επίσης, η λογική λέει ότι στην γκάμα του νέου Touareg θα υπάρχει και μία plug-in υβριδική έκδοση που θα χρησιμοποιεί το drivetrain του Q7 e-tron – τρίλιτρος TDI με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου.

Το τιμόνι δεν θα έχει συμβατικά κουμπιά, μιας και αυτά έχουν αντικατασταθεί από επιφάνειες αφής. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια οθόνη αφής 9,6″, τοποθετημένη στο κέντρο ανάμεσα στα καθίσματα, μέσω της οποίας οι πίσω επιβάτες μπορούν να ρυθμίσουν πολλές λειτουργίες.

Τέλος, η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, με την κυκλοφορία του να αναμένεται να ξεκινάει στα τέλη του έτους, ή τον πρώτο μήνα του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...