Ο Robert Kubica θέλει να επιστρέψει στην Formula 1

Σχετικά άρθρα

Μετά από έξι χρόνια αποχής από τα κόκπτιτ της Formula 1, ο Robert Kubica μέσα στην εβδομάδα ολοκλήρωσε 115 γύρους στην πίστα της Βαλένθια της Ισπανίας σε ιδιωτικές δοκιμές που διοργάνωσε η Renault. Όπως ήταν φυσικό, ο 32-χρονος πλέον Πολωνός πιλότος ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι βλέψεις του για το μέλλον του, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Ο Kubica είπε ένοιωσε περίφημα όταν διαπίστωσε πως μπορεί να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της F1 για ένα ολόκληρο GP χωρίς να νοιώθει ενοχλήσεις, συμπληρώνοντας πως πλέον θα ήθελε να οδηγήσει ξανά ένα μονοθέσιο της F1, αλλά αυτό δεν επαφίεται μόνο στη δική του βούληση.

Ο Kubica πριν το τρομακτικό ατύχημα με το Skoda Fabia S2000 που είχε το 2012, και του άφησε έναν σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του χέρι, είχε κερδίσει το καναδικό GP το 2008, ενώ είχε ανέβει στο βάθρο των νικητών 12 φορές.

ΠηγήSkysports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...