Μετά τις διαρροές, η Honda παρουσίασε το ανανεωμένο Jazz/Fit. Το μοντέλο διαθέτει νέα γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς αλλαγμένους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και ορισμένα χρωμιομένα διακοσμητικά.

Επίσης, υπάρχουν μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες και μερικά νέα εξωτερικά χρώματα (Helios Yellow Pearl και Orange Fury). Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις, νέος φωτισμός στον πίνακα οργάνων και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7″.

Τεχνολογικά αποκτά σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, ενεργό Cruise Control, σύστημα αυτόματης πέδησης και τα Road Departure Mitigation, Road Departure Warning.

Μηχανικά θα συνεχίσει να προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες που προσφέρεται και σήμερα.

 • SAMURAI-66

  Οι τεραστιοι χωροι του ειναι και το πλεονεκτημα του στοιχειο σημαντικο μεσα στο αστικο ιστο για την οικογενεια,στα υπολοιπα σημεια δεν προκαλει εντυπωση.

 • xtra

  ηταν ενα ομορφο αμαξακι (προηγουμενη γενια) που εγινε αχαρο..
  τουλαχιστον αξιζει σαν εργαλειο

 • tcdrifter

  Αν κρατήσουν μονάχα τον κλασσικό ατμοσφαιρικό θα είναι κρίμα. Γιατί να μην χρησιμοποιήσουν τον νέο turbo του Civic να πάρει λίγο ζωντάνια? Επίσης να δούμε και τις τιμές γιατί έχουν ξεφύγει τελείως τα Jazz σε τιμολόγηση και αδικούν μια πολύ καλη πρόταση. Αν το λανσάρανε με τον turbo χιλιάρη με 120 άλογα με καλό εξοπλισμό στα 15-16 χιλιάρικα θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμάκι.

  • Kostas Farao Arkoudis Vafeas

   Ο μίστερ Σαρακάκης έχει ξεφύγει στις τιμολογίσεις! όχι τόσο η Honda

  • Kostas Farao Arkoudis Vafeas

   Ο μίστερ Σαρακάκης έχει ξεφύγει στις τιμολογίσεις! όχι τόσο η Honda