Η Jaguar Land Rover επενδύει 25 εκατ. δολάρια στην Lyft

Σχετικά άρθρα

Η InMotion, ο επενδυτικός βραχίονας της Jaguar Land Rover ανακοίνωσε πως επενδύει 25 εκατομμύρια δολάρια στην Lyft, προκειμένου αυτή να αναπτύξει αυτόνομη τεχνολογία.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ώστε η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία να παράσχει στην Lyft έναν στόλο αυτοκινήτων προκειμένου η δεύτερη να σχεδιάσει και να αναπτύξει αυτόνομη τεχνολογία. Η Lyft έχει υπογράψει παρόμοια συμφωνία τόσο με την GM όσο και με την Waymo της Google.

Η Jaguar Land Rover εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει τις δοκιμές αυτόνομων αυτοκινήτων στην Αγγλία και σχεδιάζει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να έχει έναν στόλο 100 αυτοκινήτων που δεν θα χρειάζονται οδηγό για να κινηθούν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr