Η Cadillac παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση της XTS η οποία αποκτά φρέσκια εμφάνιση με νέα μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα και νέους προφυλακτήρες, με το μοντέλο να ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα των CT6 και XT5. Ακόμα, η θέση για την πίσω πινακίδα μεταφέρθηκε στον προφυλακτήρα, η αεροτομή μεγάλωσε και στη διαθέσιμη γκάμα χρωμάτων προστέθηκαν τα χρώματα Maple Sugar και Jett Black.

Νέες είναι οι ζάντες, διαθέσιμες σε διαστάσεις 19″ και 20″, με τα Magnetic Ride Control και Rear Air Leveling να προσφέρονται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχουν μπροστά φρένα της Brembo, με το πλαίσιο να βελτιώνεται προσφέροντας καλύτερη άνεση, με το ανανεωμένο μοντέλο να διαθέτει και καλύτερη ηχομόνωση. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, 4 θύρες USB και ηχοσύστημα της Bose με 8 ηχεία.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αναβαθμίστηκε στη πιο πρόσφατη έκδοση του, με το αυτοκίνητο να διαθέτει αρκετά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως τα Low Speed Automatic Braking, Following Distance Indicators, Adaptive Cruise Control, Forward/Reverse Automatic Braking, Lane Change Alert και Side Blind Zone Alert.

Κίνηση παίρνει από τον V6 3,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 304 ίππων με 355 Nm ροπής. Στην V-Sport έκδοση ο bi-turbo κινητήρας παράγει 410 άλογα με 500 Nm ροπής, με τη κίνηση στη συγκεκριμένη έκδοση να περνά σε όλους τους τροχούς.