Μπορεί η Porsche να κατέκτησε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στον θεσμό, και την 19η στην ιστορία της, αυτός που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν ο Jackie Chan, παρότι ο ίδιος φέτος δεν κατάφερε να βρεθεί στην πίστα της Γαλλίας.

Ο 63-χρονος ηθοποιός, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει κερδίσει τιμητικό Όσκαρ από την Aμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών για την προσφορά του στον κινηματογράφο, δήλωσε ότι η νίκη στην LMP2 κατηγορία, καθώς και η δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη, τον έκαναν να νιώσει ακριβώς όπως όταν πήρε το βραβείο.

Η #38 Oreca 07, της Jackie Chan DC Racing, ήταν στην πρωτοπορία του αγώνα για περίπου 3 ώρες, χάνοντας την, τη τελευταία ώρα, όταν η νικήτρια Porsche την προσπέρασε. Οδηγοί ήταν οι Ho-Pin Tung, Oliver Jarvis και Thomas Laurent, με το δεύτερο μονοθέσιο της ομάδας να τερματίζει 4ο στην γενική κατάταξη και τρίτη στην LMP2 κατηγορία.

Ο Chan δεν κατάφερε να παρευρεθεί στον αγώνα, καθώς είχε υποχρεώσεις στη Σαγκάη, αλλά έστειλε μήνυμα μέσω video κατά τους εορτασμούς, μετά τον αγώνα.