Renault: O Kubica δεν είναι στην λίστα για το 2018, ακόμα…

Σχετικά άρθρα

Να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι θέλει ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Renault Sport F1, Cyril Abiteboul, καθώς παρά το ενθαρρυντικό τεστ του Robert Kubica, στην πίστα της Βαλένθια, δεν υπάρχουν προοπτικές επιστροφής του Πολωνού στην ομάδα του Enstone.

Χαρακτηριστικά ο Abiteboul δήλωσε:

Ξέρω ότι το άθλημα είναι γεμάτο εικασίες και φήμες και όλα αυτά τα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, γιατί μιλάμε για ένα άτομο που όλοι αγαπάμε, με μια φανταστική εικόνα, που έχει περάσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Έτσι, θα ήθελα να ζητήσω -με την ευκαιρία αυτή- να είμαστε όλοι λίγο προσεκτικοί. Ναι, έχουμε κάνει αυτό το τεστ, αλλά δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες στο μυαλό κανενός, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Robert.

Ερωτηθείς αν ο Kubica θα μπορούσε τελικά να βρεθεί ως επίσημος οδηγός το 2018 – είτε με τη Renault είτε με άλλη ομάδα – εάν αποδείξει ότι έχει την ταχύτητα και την φυσική κατάσταση, ο Abiteboul παραδέχτηκε ότι δεν θα ήταν αδύνατο, τονίζοντας:

Κοίτα, πρέπει κάποια στιγμή να συζητήσουμε για την μελλοντική μας σύνθεση, αυτή είναι η πληροφόρηση για το κοινό. Έχουμε μια μακροχρόνια σύμβαση με τον Nico [Hulkenberg], και ένα συμβόλαιο για το 2017, όλο το 2017, με τον Jolyon. Αλλά σε κάποιο σημείο θα πρέπει να δούμε τις επιλογές μας. Αν μέχρι τότε, ο Robert γίνει μια επιλογή, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά. Τώρα που μιλάμε, δεν είναι στην λίστα επιλογών. Έχει πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να καταφέρει, ώστε να μπορεί να είναι στη λίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...