Από σήμερα, Τετάρτη 21 του μηνός, η Dodge ανοίγει το σύστημα παραγγελιών του Challenger SRT Demon, το οποίο ξεκινά από τις 86.090 δολάρια (συμπεριλαμβανομένων φόρων και εξόδων αποστολής – $84.995 χωρίς τους φόρους και τα έξοδα αποστολής). Με μόλις 3.000 Challenger SRT Demon να κατασκευάζονται για την αγορά των ΗΠΑ και με επιπλέον 300 να προορίζονται για τον Καναδά, καταλαβαίνεις πως θα υπάρχουν εκεί έξω κερδοσκόποι αντιπρόσωποι που θα θελήσουν να βάλουν επιπλέον χρήματα στη τσέπη τους, με την πώληση ενός δαιμονισμένου Challenger.

Διάβασε επίσης: Έλα να κλάψουμε παρέα με τα νούμερα του Dodge Challenger Demon

Γι΄αυτό και η Dodge έκανε γνωστό πως για να σταματήσει την κερδοσκοπία των εμπόρων της με το Challenger Demon, όσα Demon παραγγελθούν με την κανονική τιμή του, τότε θα μπαίνουν κανονικά στην λίστα αναμονής, ενώ όσα πουληθούν με αυξημένη τιμή, τότε θα μπαίνουν τελευταία στη συγκεκριμένη λίστα.

Το κάθε ένα Dodge Challenger Demon που θα κατασκευάζεται θα φέρει ειδικό αύξοντα αριθμό που θα δείχνει το πότε κατασκευάστηκε. Δεν θα είναι διαθέσιμο σε κάθε αντιπρόσωπο της Dodge, μιας και η εταιρία αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα πώλησης του μόνο σε εκείνους τους αντιπροσώπους που πούλησαν περισσότερα από ένα SRT Hellcat τους περασμένους 12 μήνες. Η παραγωγή του Dodge Challenger SRT Demon θα ξεκινήσει το καλοκαίρι και οι παραδόσεις του θα αρχίσουν το φθινόπωρο.