Η AC Schnitzer ACL2 ταχύτερη από την BMW Μ4 GTS στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η ACL2 της AC Schnitzer είναι μια βελτιωμένη BMW M235i και πρόσφατα κατάφερε να κάνει χρόνο 7:25.8 στο Nurburgring Nordschleife, χρόνος καλύτερος από το 7:28 της BMW M4 GTS.

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στη έκθεση της Γενεύης του 2016 και oπτικά ξεχωρίζει από το εντυπωσιακό και άκρως επιθετικό αεροδυναμικό bodykit που φοράει, το οποίο αποτελείται από νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, φαρδύτερα φτερά, νέο καπό με αεραγωγούς, μια μεγάλη αεροτομή, έναν διακριτικό διαχύτη και νέους εξωτερικούς καθρέφτες. Το bodykit αυξάνει το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 140 mm. Στο εσωτερικό, το ALC2 διαθέτει μαύρες/πράσινες δερμάτινες επενδύσεις, bucket καθίσματα και carbon διακοσμητικά.

Φοράει τον 3-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 570 άλογα, κάτι που σημαίνει ότι η αναλογία κιλών/ίππο φτάνει το εντυπωσιακό νούμερο 2,54. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα. Το πίσω διαφορικό είναι μπλοκέ της Drexler με δυνατότητα κλειδώματος από 25% έως 95%. Η εισαγωγή αέρα του κινητήρα είναι από carbon, με τον οίκο να τοποθετεί μια ελαφριά μπαταρία. Φορά εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά με κεραμικούς δίσκους διαστάσεων 400×38 mm και τετραπίστονες πίσω με κεραμικούς δίσκους διαστάσεων 380×28 mm. Η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη, ενώ υπάρχει και μια carbon μπάρα θόλων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...
Autoblog.gr