Horner: Στη Red Bull και το 2018 ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Η σεζόν του Max Verstappen μόνο καλά δεν εξελίσσεται, καθώς ο οδηγός της Red Bull Racing είναι ένας από τους πιο άτυχους του grid, μετρώντας πέντε εγκαταλείψεις στους τελευταίους εφτά αγώνες. Ο Ολλανδός δεν είναι απολύτως ικανοποιημένος από την RB13 και κάποιοι θεωρούν ότι έχει ήδη κινηθεί προς τη μεριά της Ferrari για το 2018.

Ο Sergio Marchionne δεν αρνήθηκε να διαψεύσει κάτι σχετικά με τον 19χρονο, αλλά η ομάδα του Milton Keynes θέλει να ξεκαθαρίσει ότι ο Verstappen έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2019, και πως θα αγωνίζεται και του χρόνου για λογαριασμό τους, όπως δηλώνει με σιγουριά ο επί κεφαλής των αυστριακών, Christian Horner.

Θα παραμείνει σίγουρα στην ομάδα και τον επόμενο χρόνο. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι και το 2019. Μετά το 2019, είναι ελεύθερος στην αγορά.

Αυτό που θέλει ο Ολλανδός είναι ένα μονοθέσιο ικανό να διεκδικεί σταθερά νίκες. Στην παρούσα φάση, αυτό δε συμβαίνει, κι ένας λόγος είναι το power unit της Renault, με τον ίδιο να λέει ότι υπάρχει φανερή υστέρηση στη δύναμη έναντι των Mercedes και Ferrari.

Έχουμε συμβόλαιο, και ακόμα πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κάνει καλή δουλειά. Αλλά, όλο το πακέτο πρέπει να μπορεί να αποδώσει και πιστεύω ότι, αυτή τη στιγμή, δεν συμβαίνει αυτό. Μπορείτε να δείτε ότι δεν είμαστε οι ταχύτεροι στην ευθεία.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα