Η Ferrari δεν ενδιαφέρεται για τον Alonso

Σχετικά άρθρα

Όλα δείχνουν ότι ο Fernando Alonso θα αποτελέσει παρελθόν από τη McLaren στο τέλος της φετινής σεζόν. Δεν το λέω εγώ, αλλά ο ίδιος ο Ισπανός, αφού ξεκαθάρισε ότι η βρετανική ομάδα θα πρέπει έχει κερδίσει μέχρι το φθινόπωρο, διαφορετικά θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα το 2018. Το θέμα, όμως, είναι ποια θα είναι αυτή η ομάδα.

Τα σενάρια ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, και η Ferrari ήταν αδύνατον να μην είναι μέσα σε αυτά. Η ιταλική ομάδα απαντά μέσω του Προέδρου της, του Sergio Marchionne, ο οποίος λέει ανοιχτά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ferni. Αντιθέτως, τίποτα δεν αποκλείει για τον Max Verstappen, με τις φήμες να τον θέλουν να ενδιαφέρεται για τη Scuderia και μάλιστα για την επόμενη σεζόν.

Ο Alonso ίσως να έχει δείξει την επιθυμία του να επιστρέψει, αλλά δεν πήρε την κατάλληλη απάντηση από εμάς. Δεν ενδιαφερόμαστε. Όσο για τον Verstappen, τίποτα δεν έχουμε υπογράψει ακόμα. Πριν από το τέλος της σεζόν, θα γνωρίζουμε.

Ο Marchionne ρωτήθηκε και για την ενέργεια του Sebastian Vettel στον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν, υποστηρίζοντας ότι η κίνησή του δεν ήταν σωστή, αλλά τα πάντα ανήκουν στην ιστορία πλέον και οι Ιταλοί κοιτούν τη συνέχεια του πρωταθλήματος και μόνο αυτό.

Βρεθήκαμε τη Δευτέρα ή την Τρίτη, μετά το Μπακού. Είπαμε ότι αυτό το περιστατικό ήταν κάτι που έπρεπε να το αποφύγει. Όποια κι αν είναι η γνώμη μου, το θέμα έχει τελειώσει από τη FΙΑ και δεν έχει νόημα να ανανεώνουμε την ίδια ιστορία. Έγινε ό,τι έγινε. Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε πίσω, τόσο το καλύτερο. Πιστεύω ότι ο Sebastian θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό, έχει συμμορφωθεί και το αφήνουμε εδώ.

Ο Sebastian ξέρει τι έγινε. Καταλαβαίνω την πίεση και δεν ήταν ένας εύκολος αγώνας. Χάσαμε το άλλο μονοθέσιο στη δεύτερη στροφή, με έναν τρόπο που δεν ήταν ωραίος. Αλλά, δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, σχετικά με το ποιος έφταιξε και ποιος όχι.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα