GP Αυστρίας 2017: Ο ταχύτερος γύρος

Σχετικά άρθρα

Όσο ανιαρός ήταν ο περασμένος αγώνας στο Red Bull Ring, τόσο ενδιαφέρον είχαν οι τελευταίοι γύροι, καθώς ο Sebastian Vettel κυνηγούσε τον Valtteri Bottas για τη νίκη και ο Lewis Hamilton τον Daniel Ricciardo για την τρίτη θέση του βάθρου. Κανένας από τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές δεν κατάφερε να περάσει, αλλά η ουσία ήταν ότι η ένταση και η αγωνία αυξήθηκε κατακόρυφα.

Στους τελευταίους γύρους σημειώθηκε το ταχύτερο πέρασμα του αγώνα, διά χειρός Hamilton. Ο οδηγός της Mercedes ολοκλήρωσε τα 4.318 μέτρα σε 1:07.411, έχοντας μέση ωραία ταχύτητα τα 230,597 χλμ/ώρα. Αυτό δεν ήταν αρκετό για να περάσει, αφού ο Ricciardo ήταν μόλις 31 χιλιοστά πιο αργός στον ίδιο γύρο, το 69ο.

Ήταν ο πέμπτος φετινός ταχύτερος γύρος για τον Βρετανό και ο 36ο στην καριέρα του, όντας τέταρτος στη λίστα με τους περισσότερους γύρους στην ιστορία, πίσω από τους Michael Schumacher (77), Kimi Raikkonen (45) και Alain Prost (41).

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...