Τις τιμές πώλησης της ανανεωμένης Octavia ανακοίνωσε η Skoda στην Ελλάδα. Με το μοντέλο να ξεκινά από τις 16.900 ευρώ, προσφέρεται σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού: Active , Ambition Style, Scout & RS, με την απόκτησή του να μπορεί να γίνει και μέσω των νέων προγραμμάτων Skoda Clever Plan, που προσφέρουν 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια ασφάλεια, 4 χρόνια service και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

Κλικ για μεγέθυνση

Το μοντέλο διαθέτει νέα -διπλά- φωτιστικά σώματα, τα οποία προσφέρονται και με τεχνολογία LED, νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέα πίσω LED φωτιστικά σώματα, όπως και νέας σχεδίασης ζάντες διαστάσεων από 16″ έως 19″.

Στο εσωτερικό συναντάμε το πιο εξελιγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Columbus με οθόνη αφής 9,2″, υπάρχουν λιγότερα φυσικά κουμπιά, με την Octavia να μπορεί να εξοπλιστεί με συστήματα όπως έξυπνη προστασία πεζών, Front Assist, βοηθό παρκαρίσματος, ανίχνευση τυφλού σημείου, Rear Traffic Alert και βοηθό τρέιλερ. Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε αφαιρούμενο φακό στο πορτμπαγκάζ της Octavia Combi, θερμαινόμενο τιμόνι, κλειδί με ρυθμίσεις για τον κάθε οδηγό και αναδιπλούμενα τραπεζάκια στις πλάτες των μπροστά καθισμάτων.

Μηχανικά η νέα Octavia προσφέρεται με 2 κινητήρες βενζίνης και 3 πετρελαίου, έναν CNG χωρητικότητας 1.000 έως 2.000 κ.εκ απόδοσης από 110 έως 184 ίππων. Οι κινητήρες συνδυάζονται με εξατάχυτα και επτατάχυτα μηχανικά και αυτόματα κιβώτια, με τους 1.8 TSI και 2.0 TDI να μπορούν να συνδυαστούν και με σύστημα τετρακίνησης. Το σύστημα Dynamic Chassis Control (DCC) έχει τρία προγράμματα λειτουργίας, τα Comfort, Normal και Sport. Αναλυτικά τον εξοπλισμό κάθε έκδοσης μπορείς να τον βρεις εδώ και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητήρων εδώ.