Η αναβίωση της Alpine έγινε με το A110, με την γαλλική εταιρία να θέλει μέχρι το 2019 να βγάλει στην αγορά και ένα SUV, που θα τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche Macan. Το μοντέλο θεωρείται πιο σημαντικό από το Α110 μιας και οι πωλήσεις του, λόγω της τάσης του κοινού για στην αγορά SUV μοντέλων, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για το μέλλον της εταιρίας.

Σχεδιαστικά θα διαθέτει ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά με το A110, με το μοντέλο να προσφέρεται τόσο ως πισωκίνητο, όσο και ως τετρακίνητο. Κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων, ανάμεσά τους και ο 1.800αρης turbo του A110, που στη περίπτωσή του θα παράγει κοντά στα 300 άλογα. Στις σκέψεις της εταιρίας υπάρχουν πλάνα τόσο για υβριδικές, όσο και για ηλεκτρικές εκδόσεις.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαία που το αφεντικό της Alpine, Michael van der Sande δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει σημασία τι μοντέλα θα κατασκευάσει η φίρμα, αλλά ότι τα μοντέλα της θα έχουν ως στόχο την απόλαυση στην οδήγηση στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

 • charris

  ποσα κιλα ομορφο αυτο το αυτοκινητο θεε μου….!!! https://uploads.disquscdn.com/images/a3b7486c37a3ba9fe86855427ce8754e0e2b81bf6bd9e64c4fe1dac17bc9fb61.jpg

 • sergio360

  Ρε ειστε τρελοι????SUV η Alpine????

  • Αλεξικέραυνος Αλεξικέραυνος

   Αδίστακτοι είναι.
   Αλλά αν είναι να χρηματοδοτούν με τις πωλήσεις των σουβ την κατασκευή σπορ αυτοκινήτων, χαλάλι.

 • Mika

  Λογικα θα το εχουν ηδη ξεκινησει, γιατι να το βγαλουν σε δυο χρονια απο το μηδεν, δυσκολο…

 • Mika

  Λογικα θα το εχουν ηδη ξεκινησει, γιατι να το βγαλουν σε δυο χρονια απο το μηδεν, δυσκολο…