Επικεφαλής Hyundai Ν τμήματος: Eξελίσσουμε τετρακίνητα μοντέλα και αυτόματα κιβώτια με paddles

Σχετικά άρθρα

Μόλις πριν από μια εβδομάδα η Hyundai παρουσίασε το i30 N, μπαίνοντας με αυτό στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μεσαίων hothatches. Οι Κορεάτες, όμως, δεν θα σταματήσουν σε αυτό, καθώς ο επικεφαλής του τμήματος επιδόσεων της εταιρίας, Albert Biermann, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι έχουν βγει ήδη στον δρόμο κάποια μουλάρια τετρακίνητων Ν εκδόσεων, κάποιων μοντέλων της Hyundai.

Πιθανότατα μιλάει για μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση του i30 N, το οποίο θα μπορεί να σταθεί απέναντι στα Ford Focus RS και Volkswagen Golf R, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βγει άμεσα στην αγορά μια τέτοια έκδοση, με τον Biermann να τονίζει:

Φυσικά και εξετάζουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε όλη την in-house τεχνολογία μας, και το κόστος θα μπορούσε να είναι προσιτό.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος, και πρώην επικεφαλής του BMW M division, συνέχισε λέγοντας ότι προς το παρόν δεν αποτελεί προτεραιότητα οι τετρακίνητες εκδόσεις, καθώς το i30 N δεν έχει την απαραίτητη δύναμη για υπάρξει μια τέτοια έκδοση. Παρόλα αυτά, αν αυτό συμβεί στο μέλλον θα γίνει αυτόματα η μετάβαση σε τετρακίνηση.

Τέλος, ο Biermann δήλωσε ότι η Hyundai εργάζεται πάνω σε αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι που θα προστεθεί στην γκάμα της εταιρίας αργά ή γρήγορα, με το χειροκίνητο κιβώτιο να συνεχίζει την πορεία του, καθώς σύμφωνα με τον Biermann “πρέπει να επιβιώσει”.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...