Όπως ξεκαθαρίζει μονομιάς το όνομα, η FJ Company τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την πρώτη γενιά του Toyota Land Cruiser. Για την ακρίβεια, προσφέρει το σώμα του αρχέγονου FJ με τις «πνευματικές» αρετές του σήμερα.

Η FJC τοποθετεί έναν σύγχρονο 6-κύλινδρο 21 ίππων κάτω από το κλασικό καπό, με την επιλογή ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου ή 5-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Από το εσωτερικό δεν λείπουν το air condition, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το ηχοσύστημα, ενώ μπορούν να προστεθούν και θερμαινόμενα καθίσματα, εσωτερικός φωτισμός LED και κάμερα οπισθοπορείας. Βασικά, μπορείς να παραγγείλεις όπως θες το Land Cruiser και να στο παραδώσουν στο σπίτι σου (εφόσον ζεις στο Αμέρικα, βέβαια).

Αν πάλι είσαι αθεράπευτα ρομαντικός, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το αυθεντικό setup του FJ. Εξυπακούεται πως το εσωτερικό ακολουθεί τον χαρακτήρα ενός σκληρού off roader από τις αρχές των 50’s, όπερ σημαίνει πως με το ζόρι συναντάς καλοριφέρ. Αλλά η αυθεντικότητα και η σκληράδα θέλουν τις θυσίες τους.

 • Nikos Adamakis

  @autoblog “Η FJC τοποθετεί έναν σύγχρονο 6-κύλινδρο 21 ίππων κάτω από το κλασικό καπό”

  • τετοιος πρεπει να ειναι ο ”εργατης” του !!!! :-P

 • SAMURAI-66

  Μαγικο πανεμορφο και κλασικο 4Χ4 με εικονα αξεπεραστη,αξια μοναδικη για οσους λατρευουν την ρετρο μορφη του……το λατρευω και ειναι το ονειρο μου!!

 • Anestis Genk

  Ok το Land Cruiser είναι εργαλείο από τα λίγα, αλλά μου την δίνει αυτή η ποζεριά-μόδα με οτιδήποτε “iconic”.

 • Anestis Genk

  Ok το Land Cruiser είναι εργαλείο από τα λίγα, αλλά μου την δίνει αυτή η ποζεριά-μόδα με οτιδήποτε “iconic”.