Γνώρισε την FJ Company, που ανακατασκευάζει τέλεια παλιά Toyota Land Cruiser

Σχετικά άρθρα

Όπως ξεκαθαρίζει μονομιάς το όνομα, η εταιρία FJ Company τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την πρώτη γενιά του Toyota Land Cruiser. Για την ακρίβεια, προσφέρει το σώμα του αρχέγονου FJ με τις «πνευματικές» αρετές του σήμερα. Όπως ακριβώς κάνει η Singer για τις παλιές αερόψυκτες Porsche.

Σε έναν κόσμο ατελείωτων gadgets, ηλεκτρικών οχημάτων, αυτόνομης οδήγησης, όλοι έχουμε μια μικρή νοσταλγία για απλότητα. Ακόμα κι αν ορισμένοι θα το θεωρούσαν ασυνήθιστο. Αυτό προσφέρει η FJ Company, vintage SUVs. Πλήρως ανακατασκευασμένα αυθεντικά Toyota Land Cruiser FJ40 ή FJ43, για καθημερινή χρήση στην πόλη, σε εκδρομές στην παραλία, στην εξοχή κλπ.

Τα οχήματα της FJC διαθέτουν βελτιώσεις για σύγχρονη “οδηγισημότητα”, άνεση και ασφάλεια, καθώς τα μέρη του κινητήρα, το σύστημα ψύξης, το σύστημα καυσίμου, το σύστημα εξάτμισης, τα ελαστικά, τα ηλεκτρικά, οι εσωτερικοί χώροι, τα παράθυρα, τα λογότυπα, είναι όλα νέα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...