Όπως ξεκαθαρίζει μονομιάς το όνομα, η εταιρία FJ Company τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την πρώτη γενιά του Toyota Land Cruiser. Για την ακρίβεια, προσφέρει το σώμα του αρχέγονου FJ με τις «πνευματικές» αρετές του σήμερα. Όπως ακριβώς κάνει η Singer για τις παλιές αερόψυκτες Porsche.

Σε έναν κόσμο ατελείωτων gadgets, ηλεκτρικών οχημάτων, αυτόνομης οδήγησης, όλοι έχουμε μια μικρή νοσταλγία για απλότητα. Ακόμα κι αν ορισμένοι θα το θεωρούσαν ασυνήθιστο. Αυτό προσφέρει η FJ Company, vintage SUVs. Πλήρως ανακατασκευασμένα αυθεντικά Toyota Land Cruiser FJ40 ή FJ43, για καθημερινή χρήση στην πόλη, σε εκδρομές στην παραλία, στην εξοχή κλπ.

Τα οχήματα της FJC διαθέτουν βελτιώσεις για σύγχρονη “οδηγισημότητα”, άνεση και ασφάλεια, καθώς τα μέρη του κινητήρα, το σύστημα ψύξης, το σύστημα καυσίμου, το σύστημα εξάτμισης, τα ελαστικά, τα ηλεκτρικά, οι εσωτερικοί χώροι, τα παράθυρα, τα λογότυπα, είναι όλα νέα.

 • SAMURAI-66

  Εξαιρετικη επαγγελματιες που δινουν ζωη με τον καλυτερο τροπο σε ενα οχημα-ονομα μυθο στην κατηγορια των 4Χ4 διεθνως.
  Τα εργα τους ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο και αποτελουν αξιες ανεκτιμητες για τους γνωστες….φανταστικα κλασικα και πανεμορφα ολα τα fj της toyota που ανασταινουν τα χερια τους!!

 • a_f_a

  απίστευτα

 • rous

  Κυκλοφορει εδω στο νησι ενα σε εξαιρετικη κατασταση. Πραγματικα πανεμορφο