Παρόλο που η παραγωγή της Zonda έχει σταματήσει καιρό τώρα και η Huayra έχει ξεπουλήσει (τόσο η κανονική, όσο και η limited edition BC), δεν σταματάνε να αποκαλύπτονται ειδικές εκδόσεις της μυθικής Pagani. Η τελευταία ακούει στο όνομα «Riviera» και, όπως βλέπεις, η αποκάλυψή της δεν έγινε επίσημα.

Το αυτοκίνητο πιάστηκε «στα πράσα» κατά τη διάρκεια φωτογράφισης, ενώ και οι εικόνες που διέρρευσαν είναι προφανές πως δεν έχουν περάσει από επεξεργασία. Εξίσου εμφανείς είναι οι ομοιότητες με τις Zonda Cinque και Revolucion. Από την τελευταία ειδικά, δανείζεται το shark fin που έχει πήξει το μάτι μας να βλέπουμε στην Formula 1.

Αρχικά, το συγκεκριμένο μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του ως μια κίτρινη Zonda F. Κατόπιν αιτήματος (και πακτωλού χρημάτων) του ιδιοκτήτη του, το εργοστάσιο ονείρων στο Cesario sul Panaro της Ιταλίας δέχτηκε να μετατρέψει την «ταπεινή» F, σε ένα μοναδικό κομψοτέχνημα που αποδίδει τα σέβη του στη γαλλική Ριβιέρα. Εξ ου και ο γαλανόλευκος χρωματισμός.

Να θυμίσουμε ότι η Zonda F ήταν ο φόρος τιμής του Horacio Pagani στον συμπατριώτη του και θρύλο της F1, Juan Manuel Fangio. O ατμοσφαιρικός V12 των 7.3 λίτρων αποδίδει 600 άλογα και η παραγωγή της περιορίστηκε στα μόλις 25 κομμάτια.