Η Aston Martin τον Μάρτιο του 2011 αναβίωσε το όνομα Virage, καθώς παρουσίασε το μοντέλο στη Γενεύη εκείνης της χρονιάς, με την εταιρία να τοποθετεί το αυτοκίνητο στο πολύ μικρό κενό ανάμεσα στην DB9 και DBS. Ποτέ δεν κατάφερε να αποκτήσει την υπόσταση που ήθελε η εταιρία, και γι’αυτό σταμάτησε η παραγωγή της μόλις 18 μήνες μετά την έναρξη της παραγωγής της.

Τον Απρίλιο του 2012 η Aston Martin παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου την ειδική έκδοση Dragon 88 για τις DBS, Virage και V8 Vantage S, ώστε να γιορτάσει την χρονιά του δράκου. Κατασκευάστηκαν μόλις 88 αυτοκίνητα, και ήταν διαθέσιμα σε 3 χρώματα Amethyst Red, Volcano Red και Champagne Gold. Η υπερβολή της έκδοσης είναι το 24-καρατίων χρυσό λογότυπο της Aston Martin στο μπροστά μέρος. Όλα τα αυτοκίνητα φοράνε νέες ασημένιες 10-κτινες ζάντες αλουμινίου και μαύρες δαγκάνες φρένων.

Στο εσωτερικό οι δερμάτινες επενδύσεις είναι διαθέσιμες σε 3 χρώματα Spicy Red, Deep Purple και Chancellor Red ενώ στα προσκέφαλα είναι ραμμένος ένας δράκος ενώ το κάθε ένα από αυτά θα διαθέτει και ένα ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό Χωρίς να γίνεται γνωστό πόσες από τις 88 αφορούσαν την Virage, είμαι σίγουρος ότι ήταν οι λιγότερες, ενώ κάποιοι λένε ότι παράχθηκε μόλις μια Virage Dragon 88 edition. Αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες. Και ναι, καλά κατάλαβες βρίσκεται προς πώληση.

Είναι βαμμένη στο Amethyst Red χρώμα, και έχει διανύσει μόλις 180 χλμ.. και θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Mecum Auctions στο Monterey στις 18 Αυγούστου, χωρίς να γίνεται γνωστή η εκτιμώμενη τιμή πώλησης. Μηχανικά το αγγλικό sportscar διαθέτει ένα συνθετικό αλουμινένιο πλαίσιο που αποτελείται από αλουμίνιο και μαγνήσιο και φορά τον V12 6.0 λίτρων της εταιρίας που εδώ αποδίδει 497 άλογα με 570 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου “Touchtronic 2” με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4.6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει έως τα 299 χλμ/ώρα.