Η Nissan συμβάλει στην μείωση της ηχορύπανσης των μεγαλουπόλεων

Σχετικά άρθρα

Η ιαπωνική εταιρία, θέλοντας να αναδείξει τη μάστιγα της ηχορύπανσης που ταλανίζει τις μεγαλουπόλεις, δημιούργησε μια σειρά από 3 μικρά videos, στα οποία μας δείχνει την αξία της ηρεμίας και γαλήνης στην ζωή μας. Καθημερινά, 120 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρώπης επηρεάζονται από την ηχορύπανση, όπου το 70 με 80% των επιβλαβών επιπέδων αυτής, προκαλούνται από την κυκλοφορία των οχημάτων.

Έχοντας ως δεδομένο το παραπάνω, η Nissan θέλει να προμοτάρει την κυκλοφορία περισσοτέρων αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχήματα στους δρόμους, το Leaf, έτσι ώστε οι πόλεις να γίνουν πιο ήσυχες και ευχάριστες.

Να σημειώσω πως το Leaf είναι το ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, με πάνω από 270.000 πωληθέντα αυτοκίνητα, με τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του να γίνονται στις 6 του Σεπτέμβρη, λίγες μέρες πριν κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης, σε 42 ημέρες από σήμερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...