Range Rover Velar By Urban Automotive

Σχετικά άρθρα

Ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος, Urban Automotive, είναι ο δεύτερος (μετά τη Lumma) που μας παρουσιάζει το πακέτο του για το νέο Range Rover Velar. Οι επεμβάσεις αφορούν μόνο το αμάξωμα και ξεκινάμε από το μαύρο χρώμα του, που διαθέτει γυαλιστερή και σατέν υφή, χαρίζοντας στο βρετανικό premium SUV μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Ακόμα, διαθέτει μια πιο τονισμένη μάσκα η οποία είναι από ανθρακονήματα, υπάρχουν αεραγωγοί στο καπό και τα πλαϊνά από ανθακονήματα και διαθέτει νέες ζάντες αλουμινίου 23 ιντσών, ώστε να δίνουν μια πιο επιθετική εμφάνιση στο σύνολο. Από carbon είναι και οι προφυλακτήρες, ενώ ο πίσω ενσωματώνει τις τετραπλές σπορ απολήξεις εξάτμισης, με την αεροτομή και τον διάχυτης να είναι επίσης από ανθρακονήματα.

Η βρετανική εταιρεία ανέφερε ότι έχει δεχτεί 14 παραγγελίες, με τις παραδόσεις να γίνονται το Νοέμβριο. Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, και το Velar κινείται από έναν 2,0-λίτρο με 250 και 300 άλογα και έναν 3,0-λίτρο V6 με 380 άλογα, ενώ στους ντίζελ υπάρχει ένας 2,0-λίτρος Ingenium diesel με 180 και 240 άλογα.

Η Urban Automotive δεν ανέφερε πιο είναι το κόστος για το bodykit του Velar, αλλά σίγουρα δεν θα είναι φθηνό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...