Ιδού η πιο μικρή Bentley στον κόσμο

Σχετικά άρθρα

Tα τμήματα εξατομίκευσης των εταιριών κάνουν χρυσές δουλειές και αυτό της Bentley, ονόματι Mulliner, είναι από τα πλέον πολυάσχολα. Μια Continental GT σε μέγεθος Smart, όμως, ούτε αυτοί δεν θα μπορούσαν να τη σκεφτούν. Μια ομάδα από εκπαιδευόμενους μηχανικούς, ωστόσο, είχε την ευφάνταστη ιδέα να “πετσοκόψει” το πολυτελές κουπέ και να το φέρει στα μέτρα της πόλης.

Το μεταξόνιο από τα 3+ μέτρα, μειώθηκε μόλις στα 70 εκατοστά! Βασικά, οι μπροστινοί θόλοι παίζει να είναι μεγαλύτεροι σε μήκος. Οι πρόβολοι επίσης μειώθηκαν στο ελάχιστο, όπως και ο χώρος της καμπίνας. Ποιας καμπίνας, δηλαδή; Καθίσματα δεν χωράνε, ούτε και κάποιο λειτουργικό κομμάτι της κεντρικής κονσόλας.

Όπως κατάλαβες, το συγκεκριμένο project είναι μια άσκηση που ανατέθηκε στους εκπαιδευόμενους προκειμένου να πάρουν το “κολάι”. Επιπλέον, έχουν αναλάβει την αναπαλαίωση μιας T Series του 1965, ενώ αποτελούν μέλος του πιο τυχερού προσωπικού στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Top Employers Institute ανακοίνωσε τους κορυφαίους εργοδότες για τη χρονιά που πέρασε, με την Bentley να καταλαμβάνει την κορυφή στον κλάδο της. Πραγματοποίησε παραπάνω από 60 προσλήψεις σε διάφορους τομείς, όπως το οικονομικό, το εμπορικό και το νομικό τμήμα. Φυσικά δεν έμειναν απέξω οι μηχανικοί και οι μηχανολόγοι.

Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, περιμένουμε από την βρετανική φίρμα την ολοκαίνουργια Continental GT, την νέα Flying Spur, όπως επίσης και την plug-in υβριδική έκδοση της Bentayga.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ουίσκι από την Macallan και την Bentley που κοστίζει περισσότερο από ένα αυτοκίνητο

Η Bentley και το αποστακτήριο Macallan παρουσιάζουν το The Macallan Horizon, ένα single malt ουίσκι που βρίσκεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό μπουκάλι κατασκευασμένο από...

Κατασχέθηκαν χιλιάδες Audi, Bentley και Porsche στις ΗΠΑ λόγω κινέζικου εξαρτήματος

Χιλιάδες ολοκαίνουργια αυτοκίνητα των Audi, Bentley και Porsche έχουν κατασχεθεί σε λιμάνια των ΗΠΑ, αφού ένας προμηθευτής του VW Group βρήκε ένα κινεζικό εξάρτημα...

Μειωμένες κατά 11% οι παγκόσμιες πωλήσεις της Bentley το 2023

Η Bentley ανακοίνωσε πτώση 11% στις πωλήσεις οχημάτων για το 2023, αναφέροντας ότι οι καταναλωτές ένιωσαν το αυξανόμενο κόστος και την επιβράδυνση των οικονομιών...
Autoblog.gr