Επίσημο: Honda Jazz facelift με νέο 1.500αρη κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η Honda παρουσιάζει το ανανεωμένο ευρωπαϊκό Jazz που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, προτού ξεκινήσει τις πωλήσεις του τον Νοέμβριο. Το μοντέλο αποκτά φρέσκια εμφάνιση με νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέες ζάντες, νέα φωτιστικά σώματα, ενώ προσφέρεται και σε ένα νέο μεταλλικό χρώμα, το Skyride Blue. Υπάρχει επίσης η σπορ έκδοση που προσθέτει στο αυτοκίνητο κόκκινο μπροστά splitter, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή, LED φωτιστικά σώματα, προβολείς ομίχλης, μαύρες ζάντες 16″ με ελαστικά διαστάσεων 185/55. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα διακοσμητικά και στην έκδοση σπορ συναντάμε πορτοκαλί ραφές, νέα καθίσματα όπως επίσης δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων.

Κάτω από το καπό, στην έκδοση σπορ -Dynamic όπως την ονομάζει η Honda-, συναντάμε έναν νέο 1.500αρη i-VTEC απόδοσης 130 ίππων που όταν συνδυάζεται με CVT κιβώτιο καταναλώνει 5,4 λίτρα βενζίνης ανά 100 χλμ, έχοντας 124 γρ εκπομπών CO2. Διαθέσιμος παραμένει ο 1.300αρης i-VTEC των 102 ίππων που θα προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις εκτός της Sport.

Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος City-Brake Active, αυτόματα φωτιστικά σώματα και cruise control, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό προσφέρονται τα συστήματα Forward Collision Warning, Lane Departure Warning και Traffic Sign Recognition, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 7″. Ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 354 λίτρα, ενώ μετά την αναδίπλωση των πίσω Magic Seat καθισμάτων, αυτός φτάνει τα 897 λίτρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...