Μεθυσμένος 23-χρονος τρακάρει μια νοικιασμένη Huracan

Σχετικά άρθρα

Ένας 23-χρονος από το Marysville των ΗΠΑ είχε νοικιάσει μια Lamborghini Huracan για να περάσει το Σαββατόβραδο του με στυλ, μαζί με την 20-χρονη φίλη του. Η κατανάλωση αλκοόλ και η απροθυμία τους να συνεργαστούν με την αστυνομία ωστόσο, τους έβαλε σε μπελάδες.

Βλέπεις ο νεαρός αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταδιώξουν την Huracan. Ο οδηγός της Huracan προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά τελικά τράκαρε πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όπως καταλαβαίνεις και οι δύο επιβάτες συνελήφθησαν. Ο άνδρας κατηγορείται για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και παραβίαση πολλών στοπ. Η γυναίκα κατηγορείται για κατοχή αλκοόλ. Να σημειωθεί πως η Huracan είχε ενοικιαστεί από τον αδερφό του οδηγού, πριν λίγες ώρες από το περιστατικό, για 1.300 δολάρια ανά ημέρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έφυγε τροχός από ένα Boeing 777 και κατέστρεψε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, όταν κατά την απογείωση ενός Boeing 777-200ER της United Airlines, έφυγε ένας από...

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...
Autoblog.gr