Ιδού η νέα BMW M5 σε απολύτως επίσημες φωτογραφίες που διέρρευσαν!

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση: Πλέον παρουσιάστηκε επίσημα και μπορείς να διαβάσεις τα πάντα γι’αυτή εδώ.

Από teaser σε teaser και από διαρροή σε διαρροή μας πήγαινε η BMW. Ε, κάποια στιγμή θα διέρρεαν και επίσημες φωτογραφίες της ολοκαίνουργιας Μ5.

Αυτή είναι, λοιπόν, η νέα σφετερίστρια των Αutobahn και απ’ό,τι φαίνεται έχει αγριέψει για τα καλά, ειδικά σε σύγκριση με την προκάτοχο F10. Ο εμπρός προφυλακτήρας ακολουθεί το επιθετικό μοτίβο που συναντάμε στις Μ3/Μ4, όπως και ο πίσω με τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Οι ζάντες μας τα χαλάνε λίγο, καθώς το σχέδιο παραπέμπει περισσότερο σε μεσαίο crossover παρά σε super-saloon 600+ ίππων.

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για τα νούμερα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά την έχουν γλυτώσει από τις διαρροές, αλλά είναι σίγουρο -δια στόματος BMW- ότι η νέα Μ5 διαθέτει πάνω από 600 ίππους, ευγενική χορηγία του γνώριμου twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων.

https://youtu.be/c6tZGOKDRkk

Οι τελευταίες πληροφορίες/εικασίες κάνουν λόγο για 680 ίππους, που σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης (για πρώτη φορά σε μοντέλο Μ, που δεν είναι SUV) θα απαιτούν ένα καθαρό “3αρι” για τα πρώτα 100 χλμ/ώρα. Η τελική, εφ’όσον ο κόφτης επιλεγεί να πάρει τον δρόμο τον αγύριστο, υπολογίζεται πως θα ξεπερνάει τα 330 χλμ/ώρα. Αλλά για αυτά θα έχουμε περισσότερα να πούμε στη συνέχεια της ημέρας. Προς το παρόν, καλή όρεξη μάτια ψάρια!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...