Ο Lewis Hamilton βάζει στην άκρη το “όνειρο” της Ferrari, μετά την ανανέωση του Vettel

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός της Mercedes έχει περιγράψει τον εαυτό του ως μεγάλο οπαδό της Ferrari, αλλά σε συνέντευξη του στο Sky Sports Italy στο Spa, ο Lewis Hamilton δήλωσε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Sebastian Vettel με τη Scuderia, έκλεισε την πόρτα να πάει ο ίδιος στο Maranello, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Είναι σίγουρα όνειρο για κάθε οδηγό, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Είτε πάω ποτέ εκεί, είτεί όχι, υποθέτω ότι σίγουρα δεν θα γίνει μέσα στα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια. Ξέρω ότι ο Seb δεν θέλει να είμαι teammate του. Δεν θα ήταν στη θέση που βρίσκεται τώρα στην ομάδα του, από την άποψη της λειτουργίας της ομάδας.

Σύμφωνα με φήμες, το προηγούμενο συμβόλαιο του Vettel του έδινε το δικαίωμα να ασκήσει βέτο, αν η Ferrari ήθελε να φέρει στις τάξεις της τον Fernando Alonso, αλλά το νέο συμβόλαιο δεν περιέχει τέτοιες διευθετήσεις, με τον Hamilton να προσθέτει:

Είναι πολύ πιστοί στους οδηγούς που έχουν. Για όλους εμάς τους άλλους οδηγούς, και ιδιαίτερα για εκείνους που δεν είναι σε Mercedes ή Ferrari, υπάρχει μια ευκαιρία που θα μπορούσε να προκύψει στο μέλλον, επειδή o Kimi [Raikkonen] δεν πρόκειται να συνεχίσει να τρέχει για πάντα. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα εργάζονται σκληρά για να προσπαθήσουν να πάρουν εκείνη τη θέση.

ΠηγήSkySports F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...