Η Honda παρουσιάζει το νέο της kei car για την ιαπωνική αγορά. Πρόκειται για τη νέα γενιά του N-Box που διαθέτει φρέσκια σχεδίαση, ευρύχωρο εσωτερικό που μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες, με την Honda να ευελπιστεί πως θα πουλά σχεδόν 15.000 μονάδες μηνιαίως.

Όπως και η προηγούμενη γενιά, έτσι και η τωρινή θα προσφέρεται σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις. Η βασική έχει πιο συμβατικό σχεδιασμό, με την την Custom να διαθέτει LED προβολείς, πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, χρωμιομένα διακοσμητικά και LED φώτα ημέρας.

Το νέο N-Box βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα και διαθέτει νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Κίνηση παίρνει από τον γνωστό βενζινοκινητήρα 660 κ.εκ, διαθέσιμος τόσο ατμοσφαιρικός όσο και με turbo, που συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει τη κίνηση είτε στον μπροστά άξονα, είτε σε όλους τους τροχούς.

Θα προσφέρεται σε εννέα εξωτερικά χρώματα, τέσσερις δίχρωμες αποχρώσεις, με την έκδοση Custom να προσφέρεται με επιπλέον 7 χρώματα και 5 δίχρωμες αποχρώσεις. Το εσωτερικό της βασικής έκδοσης έρχεται σε μπεζ χρώμα ενώ της Custom σε μαύρο. Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας διαθέτει ενεργό cruise control, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων, αυτόματη ενεργοποίηση μεγάλης σκάλας, σύστημα ειδοποίησης διασταυρώσεων, σύστημα αυτόματης πέδησης και άλλα, όλα μέρος του βασικού εξοπλισμού.