Η Volkswagen θέλει να γίνει σημαντικός παίκτης στην αγορά των ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θέλει να αφήσει πίσω της το Dieselgate στις ΗΠΑ και έτσι, σύμφωνα με τον CEO της, Herbert Diess, έχει βάλει ως στόχο να γίνει ένας σημαντικός παίκτης στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αποκτώντας μερίδιο αγοράς άνω του 5%, πολύ μεγαλύτερο από το 1,9% που κατέχει σήμερα.

Όπως δήλωσε o Diess σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο πρακτορείο Bloomberg:

Έχουμε ένα σχέδιο ώστε να αποκτήσουμε πετυχημένη πορεία στις ΗΠΑ μέσα στα επόμενα χρόνια, έχοντας μεγάλο όγκο πωλήσεων. Η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει εν μια νυκτί, δεν θα συμβεί σε δύο χρόνια. Το σχέδιό μας έχει βάθος δεκαετίας. Δεσμευόμαστε γι’αυτό.

Η Volkswagen θα παρουσιάζει 2 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, ενώ για το 2020 ετοιμάζει ένα νέο crossover, το τέταρτο της γκάμα της. Το T-Roc για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν πωλείται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Η Volkswagen μέχρι το 2020 θα προσφέρει παγκοσμίως 19 SUV και crossovers μοντέλα.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...