WEC: Η Porsche έκανε το 1-2 στον 6ωρο του Μεξικό

Σχετικά άρθρα

Μετά το 1-2 στις κατατακτήριες, η Porsche πανηγύρισε και το 1-2 στον 6ωρο του Μεξικό. Νικητές ήταν οι ​Timo Bernhard, Brendon Hartley και Earl Bamber, μιας και τερμάτισαν μπροστά από τους Andre Lotterer, Neel Jani και Nick Tandy, με την δεύτερη Porsche 919 Hybrid.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το Toyota TS050 Hybrid των Anthony Davidson, Kazuki Nakajima και Sebastien Buemi, με δεύτερο TS050 των Kamui Kobayashi, Jose-Maria Lopez και Mike Conway να τερματίζει στη τέταρτη θέση.

Στην LMP2 κατηγορία νικητές ήταν οι Canan, Prost και Senna με την ομάδα Vaillante Rebellion, ενώ στην LMGTE Pro την καρό σημαία πήραν οι Thim και Sorensen με Aston Martin Vantage, ενώ τέλος στην κατηγορία LMGTE Am την νίκη πανηγύρισαν οι Ried, Cairoli και Dienst με Porsche 911 RSR (Dempsey – Proton Racing).

Ο επόμενος αγώνας, ο 6ωρος του Ώστιν θα διεξαχθεί στις 14/16 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του αγώνα μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...