Σήμερα παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του Leaf, και σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμό Alfonso Albaisa, η Nissan θα μπορούσε να προσφέρει μελλοντικά το μοντέλο με ένα bodykit προετοιμασμένο από την Nismo. Αυτό θα μπορούσε να είναι αρεστό και να προσεγγίσει νεαρούς πελάτες, κάτι που ο προκάτοχος του δεν κατάφερε να κάνει.

Χαρακτηριστικά, ο Albaisa είπε:

Το σχέδιο του προηγούμενου Leaf δεν ήταν δημοφιλές στην πλειοψηφία των ανθρώπων, οπότε η εμφάνισή του δεν μπορούσε να συμβάλει στις πωλήσεις. Το νέο αυτοκίνητο είναι χαμηλότερο, πιο φαρδύ και πιο σπορ, με στόχο αυτού του σχεδιασμού να είναι η μεγαλύτερη πρόσβαση στην αγορά.

Συνεχίζοντας, ο Albaisa δήλωσε ότι η εξέλιξη ενός bodykit για το νέο Leaf από τη Nismο θα ήταν πολύ εύκολη, καθώς η συγκεκριμένη τακτική έχει ακολουθηθεί και από άλλα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας. Τέλος, φημολογείται ότι μια πιο σπορ έκδοση του μοντέλου, το Leaf E-Plus, θα κυκλοφορήσει από το 2019, και θα διαθέτει μεγαλύτερες μπαταρίες και πιο σφιχτό στήσιμο.

  • AKHS

    Wραίο το leaf δεν λέw εγw με την σειρά μου θα ήθελα να ρwτίσw το pulsar nismo πότε θα βγεί γιατί το είχαν παρουσιάσει πριν δύο χρόνια σαν κόνσεπτ και ακόμα τίποτα ξερεί κανείs τίποτα να μου πεί.