H Nissan σκέφτεται Nismo πακέτο για το νέο Leaf

Σχετικά άρθρα

Σήμερα παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του Leaf, και σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμό Alfonso Albaisa, η Nissan θα μπορούσε να προσφέρει μελλοντικά το μοντέλο με ένα bodykit προετοιμασμένο από την Nismo. Αυτό θα μπορούσε να είναι αρεστό και να προσεγγίσει νεαρούς πελάτες, κάτι που ο προκάτοχος του δεν κατάφερε να κάνει.

Χαρακτηριστικά, ο Albaisa είπε:

Το σχέδιο του προηγούμενου Leaf δεν ήταν δημοφιλές στην πλειοψηφία των ανθρώπων, οπότε η εμφάνισή του δεν μπορούσε να συμβάλει στις πωλήσεις. Το νέο αυτοκίνητο είναι χαμηλότερο, πιο φαρδύ και πιο σπορ, με στόχο αυτού του σχεδιασμού να είναι η μεγαλύτερη πρόσβαση στην αγορά.

Συνεχίζοντας, ο Albaisa δήλωσε ότι η εξέλιξη ενός bodykit για το νέο Leaf από τη Nismο θα ήταν πολύ εύκολη, καθώς η συγκεκριμένη τακτική έχει ακολουθηθεί και από άλλα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας. Τέλος, φημολογείται ότι μια πιο σπορ έκδοση του μοντέλου, το Leaf E-Plus, θα κυκλοφορήσει από το 2019, και θα διαθέτει μεγαλύτερες μπαταρίες και πιο σφιχτό στήσιμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...