Η VW και η Deutsche Telekom διασυνδέουν το αυτοκίνητο με το σπίτι

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen σε συνεργασία με την Deutsche Telekom, στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών και καταναλωτικών αγαθών IFA 2017, που έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Βερολίνο, παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να είσαι συνδεδεμένος με το σπίτι σου, μέσω του συστήματος infotainment του οχήματός, όταν βρίσκεσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο της πρώτης.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας αυτό το Σεπτέμβριο, και μέσω της εφαρμογή Volkswagen Car-Net App Connect είναι πλέον εφικτός ο χειρισμός των τεχνολογικών χαρακτηριστικών του Magenta SmartHome της Deutsche Telekom, ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να ελέγχεις εξ’αποστάσεως διάφορους τύπους οικιακών συσκευών και συστημάτων, χωρίς να είναι αναγκαία η χρήση smartphone, παρέχοντας μία απόλυτα ασφαλή διασύνδεση μεταξύ του οχήματος και του πρωτοκόλλου επικοινωνίας Internet of Things (IoT).

Η αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας απαιτεί την ύπαρξη Android smartphone με τεχνολογία MirrorLink, καθώς και το Volkswagen Car-Net App Connect. Από το Μάιο του 2015, το τελευταίο είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όλα τα μοντέλα Volkswagen, και για πάνω από 50 smartphones γνωστών κατασκευαστών, όπως είναι HTC, LG, Samsung, Sony κ.α.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...