Το Σάββατο διάβασες ότι ο Carlos Sainz θα μετακομίσει στην Renault, κάτι που παράλληλα θα σημάνει το “σπάσιμο” της συνεργασίας μεταξύ McLaren και Honda, με την βρετανική ομάδα να επιλέγει τα power units της γαλλικής εταιρίας.

Παρότι ακόμα δεν είναι τίποτα επίσημο, πριν λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε από την Toro Rosso ότι ο Pierre Gasly θα είναι έτοιμος να μπει το μονοθέσιο της στο μεθεπόμενο αγώνα, στην πίστα της Μαλαισίας, σε περίπτωση που ο Carlos Sainz οδηγήσει για λογαριασμό της Renault από φέτος, αντικαθιστώντας τον Jolyon Palmer για τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Ο Ισπανός θα πάει δανεικός στην Renault, από την Red Bull, μέχρι το 2018, και όπως είπα γίνονται προσπάθειες να τρέξει όσο το δυνατόν συντομότερα για τους Γάλλους, αν και πιθανότερο σενάριο είναι το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα να γίνει από 1η Οκτωβρίου.

Ο Gasly, ο οποίος πήρε τη δεύτερη νίκη του στη Super Formula, στην Ιαπωνία το περασμένο Σαββατοκύριακο, θεωρεί ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τις ερχόμενες μέρες, και πριν φτάσουν οι οδηγοί στη Σιγκαπούρη, λέγοντας:

Ναι, ξέρω ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα συμβεί. Για μένα, θα είναι καταπληκτικό, ήταν το όνειρό μου και δουλεύω πολύ σκληρά για να φτάσω εκεί. Πάντα πιέζω κάθε μέρα για να συμβεί αυτό. Έτσι για μένα θα είναι απίστευτο. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήθελα να επικεντρωθώ στο να κάνω το καλύτερο δυνατό. Τώρα έχουμε λίγες μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα, και η Μαλαισία θα φτάσει γρήγορα, ας δούμε πώς θα φτάσει.